Nieuwe VLIZ vacatures!

Ontdek nieuwe vacatures bij het Vlaams Instituut voor de Zee met heel diverse profielen. We verwelkomen onder andere een marien geoloog, alsook twee IT-medewerkers en een junior medewerker projectadministratie. Neem een kijkje in ons aanbod! En wie weet word je onze nieuwe collega?

Als sterk groeiende onderzoeksinstelling is VLIZ op zoek naar een junior medewerker projectadministratie. Ga je graag aan de slag met cijfers? Zoek je graag naar oplossingen samen met collega’s? Wil je graag je steentje bijdragen in de ondersteuning van de mariene wetenschappen? Dan is deze job iets voor jou. Solliciteren kan tot met 16 januari.
 

Je staat in voor de analyse en ontwikkeling van het “EU Public Infrastructure for the European DIgital Twin Ocean” (EDITO Infra) project. Deze infrastructuur wordt gebouwd om grote hoeveelheden data snel te kunnen verwerken in een High Performance Computing omgeving. Het laat gebruikers toe eigen en publieke data te visualiseren en wetenschappelijke modellen te ontwikkelen. Solliciteren kan tot met 1 januari.
 

De afdeling IT van het VLIZ zoekt voor een contract van onbepaalde duur een Symfony PHP Software Engineer die instaat voor de coördinatie en uitvoering van de analyse, uitwerking, ontwikkeling en basistesten van het informatiesysteem. De nieuwe werknemer houdt onze informatiesystemen mee operationeel en performant, en ontwikkelt services en webapplicaties om data vlot online beschikbaar te maken. Solliciteren kan tot met 1 januari.
 

Heb je een passie voor mariene geologie? Wil je bijdragen aan geo-oplossingen voor de offshore energietransitie? Sluit je aan bij ons onderzoeksteam als geoloog of geofysicus voor het Clay Tectonics project. Dit innovatieve project onderzoekt kleitektonische kenmerken (CTF's) en hun invloed op het ontwerp en de installatie van offshore windfunderingen. Je doet onderzoek naar de geofysische beeldvorming en verwerking van deze kenmerken, zoals polygonale breuknetwerken en diapirische structuren, op het Belgisch Continentaal Plat. Solliciteren voor 10 januari 2023.
 

VLIZ zoekt een training coördinator ter versterking van het dynamische internationale team achter de Ocean Teacher Global Academy van UNESCO/IODE Project Office for IODE. Heb jij een passie voor capaciteitsontwikkeling? Steun je het idee dat oceaangerelateerde opleidingen voor iedereen toegankelijk moeten zijn en kan bijdragen aan het VN Decennium van Oceaanwetenschappen voor Duurzame Ontwikkeling? Solliciteren kan tot en met 22 december 2022.
 

   

  Naar de vacaturepagina op de VLIZ-website

  Suggesties

  Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

  Stuur ons je suggestie

  Artikel delen

  Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!