Bezoek VLIZ virtueel: binnenkijken in de werf van de InnovOcean Campus

VLIZ' nieuwe uitvalsbasis: de InnovOcean Campus
VLIZ | Bart De Smet

Tot voor kort stond voor iedereen met een interesse voor de zee ─ van wetenschappers over bedrijven tot geïnteresseerde burgers ─ de deur van het VLIZ wagenwijd open. Helaas maakten de coronapandemie en de daaruit voortvloeiende maatregelen een bezoek een pak moeilijker. Nochtans staat het VLIZ niet stil en willen we onze voortgang graag met jullie delen. In de speciale zesdelige videoreeks ‘Bezoek VLIZ virtueel’ belichten we een selectie van nieuwigheden en VLIZ-faciliteiten die wegens corona niet of moeilijk toegankelijk zijn. Want als jij niet naar het VLIZ kan komen, dan brengen wij het VLIZ wel naar jou!

Tussen mei en november serveert Testerep magazine je elke maand een filmpje uit de reeks ‘Bezoek VLIZ virtueel’. We gaan van start met een video over onze nieuwe uitvalsbasis in volle opbouw.

Het VLIZ, zijn nationale en internationale partners, en de mariene onderzoekspoot van het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO), zullen medio 2022 hun intrek nemen in een gloednieuwe site in Oostende: de InnovOcean Campus. Het state-of-the-art complex van 8000 vierkante meter zal het marien onderzoek in Vlaanderen een boost geven. In dit filmpje stellen we het nieuwe gebouw en het innovatieve karakter ervan voor.


Videoreeks 'Bezoek VLIZ virtueel' - InnovOcean Campus
VLIZ

De filmpjes zijn Engelstalig ingesproken, maar zijn zowel in het Nederlands als het Engels ondertiteld.

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!