Nu registreren voor EMODnet Open Conference 2021 & workshop Atlas of the Sea

EMODnet Open Conference 2021
EMODnet

Van 14 t.e.m. 16 juni 2021 vindt de EMODnet Open Conference 2021 plaats. Bedoeling is om alle mogelijke gebruikers, datatoeleveranciers en partners van EMODnet – dé toegangspoort tot mariene data in Europa – samen te brengen. Verwacht je aan sprekers en deelnemers uit de meest verschillende vakgebieden, en met de meest diverse achtergrond en ervaring. Elk kan er het nut en de waarde van bestaande EMODnet-data, dataproducten en -diensten leren kennen, en mee vooruit blikken op het EMODnet van de toekomst. De conferentie is volledig online te volgen van 14 tot 16 juni (gratis registratie).

Het conferentieprogramma bestaat uit plenaire sessies met gerenommeerde sprekers, panelgesprekken, community pitches en groepsdiscussies. EMODnet voorziet ook een virtuele tentoonstelling waarop je de EMODnet-hoogtepunten en meer dan 60 community posters kan bekijken. Daar zal je ook de mogelijkheid hebben om een-op-een-meetings te houden met andere deelnemers, en in een speciale ruimte jouw eigen producten, diensten en speciale verzoeken kunnen presenteren.

De registratie voor de EMODnet Open Conferentie en de virtuele tentoonstelling is nu geopend. Maak een eigen deelnemersprofiel aan in het registratieformulier. Dat kan tot en met 16 juni. Dus ook voor de wel zeer late beslissers!

Extra kennismakingsworkshop Europese Atlas van de Zee

Graag wijzen we op de zeer laagdrempelige Ocean Literacy workshop over de Europese Atlas van de Zee op 16 juni (14:00-17:00). Deze sessie biedt de mogelijkheid om bij te leren over veel verschillende aspecten van de Europese zeeatlas, van het verhaal achter kaartlagen tot hoe de Atlas kan worden gebruikt in het onderwijs voor het bijbrengen van meer oceaangeletterdheid. De workshop is voor iedereen toegankelijk: het maakt niet uit of je net de Atlas aan het ontdekken bent, of al een ietwat ervaren gebruiker bent op zoek naar meer informatie en tools! Meer informatie en registratie voor deze workshop.

We hopen velen van jullie te zien op deze online conferentie, die wordt georganiseerd door het EMODnet-partnerschap en de Europese Commissie (DG MARE), in samenwerking met het VLIZ.

Aansluitend op de Open Conference vindt op 17 en 18 juni 2021 de EMODnet Jamboree plaats, met partnermeetings over de zeven thematische activiteiten en het dataportaal (enkel op uitnodiging).

Programma en registratie voor de EMODnet Open Conference

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!