VLIZ Marine Science Day op woensdag 2 maart 2022

VMSD22 banner
VLIZ

Op woensdagvoormiddag 2 maart 2022 zit de Vlaamse mariene onderzoeksgemeenschap aan hun scherm gekluisterd voor de 21ste editie van de VLIZ Marine Science Day. Omdat corona nog steeds roet in het eten strooit, gaan we ook dit jaar voor een online event. Maar eentje die je niet mag missen als je op de hoogte wil blijven van het lopende zeeonderzoek in Vlaanderen! 

We hebben een divers programma van een halve dag samengesteld, waarbij je het werk van jonge zeewetenschappers ontdekt via presentaties en interviews.

Beginnen doen we met keynotespreker Patrick Sorgeloos (UGent) die ons door zijn lange carrière in het internationale aquacultuuronderzoek leidt.

De traditionele postersessie vervangen we door online presentaties, maar jij bepaalt nog steeds mee wie de posterprijs wint!

Conclusie: Als mariene wetenschapper – jong of ervaren, werkzaam op een universiteit, onderzoeksinstelling of bedrijf – mag je zeker niet ontbreken op deze hoogdag voor de mariene wetenschappen in Vlaanderen!

Ontdek het volledige programma van #VMSD22

Hoe registreren?

Deelnemen aan dit evenement is gratis. Registeren kan ten laatste op 28 februari.

Door in te schrijven krijg je de mogelijkheid om mee te stemmen voor de posterwedstrijd. De dag voorafgaand aan het evenement ontvang je een e-mail met aanvullende informatie, de links naar het evenement en de postersessies, en ontdek je hoe je kunt stemmen op je favoriete poster.

Registreren voor #VMSD22

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!