Aan de slag in de mariene onderzoekswereld? Een overzicht van openstaande vacatures

De mariene wetenschap heeft de wind in de zeilen. Diverse mariene onderzoeksgroepen in België hebben vacatures lopen voor doctoraatsstudenten of wetenschappelijk medewerkers. Wij goten ze voor jou in volgend overzicht.

Wetenschappelijk onderzoeker – Mariene Ecologie (ILVO)

In het kader van diverse milieueffect evaluatie projecten zoekt ILVO-Marien een wetenschappelijk onderzoeker – mariene ecologie met interesse in macrobenthos, epibenthos en demersale vis, gekoppeld aan marien milieu-gerelateerd onderzoek. Je werkt daarbij nauw samen met de diverse projectverantwoordelijken binnen de onderzoeksgroep. Een voltijds contract van onbepaalde duur. Solliciteren kan t.e.m. 31/05/2022.

Meer info over deze job

Wetenschappelijk onderzoeker – Genetische monitoring van het marien ecosysteem (ILVO)

Deze vacature richt zich op wetenschappers die toegepast biodiversiteitsonderzoek willen uitvoeren dat bijdraagt aan een duurzame exploitatie van de Noordzee. Je kijkt ernaar uit om tijd door te brengen op zee, genetisch labowerk zit in jouw vingers en de ontwikkeling van nieuwe technieken gebaseerd op high throughput sequencing vind je uitdagend? Dan is dit zonder twijfel jouw droomjob! Een voltijds contract van onbepaalde duur. Solliciteren kan t.e.m. 31/05/2022.

Meer info over deze job

Onderzoeksondersteuner – Mariene Biologie (ILVO)

ILVO zoekt een onderzoeksondersteuner - mariene biologie met interesse in determinatie van macrobenthos en marien milieu-gerelateerd impactonderzoek. Je ondersteunt het wetenschappelijk en toegepast wetenschappelijk onderzoek en werkt daarbij nauw samen met de diverse projectverantwoordelijken binnen de onderzoeksgroep. Een voltijds contract van onbepaalde duur. Solliciteren kan t.e.m. 31/05/2022.

Meer info over deze job

Wetenschappelijk medewerker - Mariene ecologie en beheer (KBIN)

Het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen (KBIN, België) werft een wetenschappelijk medewerker aan in het kader van meervoudig ruimtegebruik (multi-use) op zee en ecosysteemgebaseerde mariene ruimtelijke planning. De nieuwe medewerker zal betrokken zijn bij het momenteel lopende UNITED-project en bij het MarinePlanproject, dat in het najaar van 2022 van start gaat. Beide projecten worden gefinancierd via het Horizon 2020/Europe-programma van de Europese Unie. Solliciteren kan t.e.m. 6 juni 2022.

Meer info over deze job

Doctoraatsstudent: Ecotoxicologie van farmaceutische metabolieten en transformatieproducten (UGent)

Het Laboratorium voor Toxicologie en Aquatische Ecologie (GhEnToxLab) van de Universiteit Gent (Faculteit Bio-ingenieuswetenschappen) is op zoek naar een geschikte kandidaat voor een voltijds doctoraatspositie. De doctoraatsstudent zal worden aangesteld op het project "MEED-mix". Solliciteren kan t.e.m. 23 mei 2022.

Meer info over deze job

Doctoraatsstudent: Demystificatie van ecotoxiciteit en risico's van realistische mengsels van metalen en organische micropolluenten (UGent)

Het Laboratorium voor Toxicologie en Aquatische Ecologie (GhEnToxLab) van de Universiteit Gent (Faculteit Bio-ingenieuswetenschappen) is op zoek naar een geschikte kandidaat voor een voltijds doctoraatspositie. De doctoraatsstudent zal worden aangesteld op het EU-project "TransPharm". Solliciteren kan t.e.m. 23 mei 2022.

Meer info over deze job

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!