Inschrijvingen voor de Vlaamse PhD Cup 2024 van start

Winnaars PhD Cup 2023
SciMingo

De Vlaamse PhD Cup is terug! Behaalde jij in de afgelopen twee jaar je doctoraat? Schrijf je dan nu in voor deze spannende pitchwedstrijd en maak kans op een vierdaagse mediatraining. De winnaar ontvangt een cheque voor de Vlerick Business School, krijgt de Universiteit van Vlaanderen over de vloer en maakt kans op een boekdeal met Academia Press. 

In Vlaanderen worden jaarlijks ruim 2000 doctoraten afgewerkt. Via de Vlaamse PhD Cup willen SciMingo vzw deze kersverse PhD’s uitdagen om met hun onderzoek naar buiten te komen, dit samen met mediapartners Radio 1, Eos Wetenschap en jongerenplatform Ravage.  

Behaalde jij in de afgelopen twee jaar je doctoraat? Schrijf je dan voor 30 juni in voor deze spannende pitchwedstrijd en leg je onderzoek uit in een populariserend artikel dat als het ware meteen op de website van Eos gepubliceerd kan worden. De 16 onderzoekers die een ticket bemachtigen voor de PhD Cup stoten door naar de vierdaagse mediaschool met trainingen door onder meer VRT-experts Koen Wauters, Jacotte Brokken, Gina Peeters en tal andere coaches. 

"De PhD Cup is zoveel meer dan een wedstrijd, het is een levendige spoedcursus wetenschapscommunicatie." Niet onze woorden, maar die van PhD Cup 2023-deelnemer deelnemer Pieter Senden (KU Leuven - KULAK). Waag zelf ook jouw kans!  

Alle info op www.phdcup.be

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!