Scheldesymposium 2023: in balans

Luchtfoto Schelde-estuarium
VNSC

De Vlaams-Nederlandse Scheldecommissie (VNSC) nodigt je van harte uit voor het Scheldesymposium op donderdag 8 juni 2023; in het centrum van Antwerpen deze keer. Dit jaar focust op een Schelde-estuarium 'in balans'. Naast het onderzoeken van de balans tussen natuurlijkheid, toegankelijkheid en veiligheid, worden deelnemers ook meegenomen van het verleden naar het heden, en de toekomst van het Schelde-estuarium.

Het programma bestaat uit twee plenaire sessies onder leiding van journaliste Ann de Bie, drie break-outsessies over toegankelijkheid, zeespiegelstijging, droogte, natuur en data, een netwerklunchom bij te praten met collega's en partners. In de namiddag is er voor de liefhebbers een optionele excursie vogelspotten langs de Scheldeoevers.  Het volledige, gedetailleerde programma komt in de loop van mei op de website www.vnsc.eu.

Het Scheldesymposium vindt deze keer plaats in het Flanders Meeting & Convention Center in Antwerpen, op slechts enkele minuten loopafstand van Antwerpen Centraal Station.

Deelname aan het Scheldesymposium is gratis, maar aanmelden is wel verplicht.
 

Meld je aan voor het Scheldesymposium 2023

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!