Mariene Biotechnologie in Vlaanderen

Een overzicht van het Mariene Biotechnologische landschap in Vlaanderen wordt aangeboden via de IMIS-databank (Integrated Marine Information System). Het doel van deze databank is het verschaffen van informatie gaande van de betrokken wetenschappelijke instituten en bedrijven, de mensen met hun expertise en hun mandaat, tot de relevante projecten waarin zij betrokken zijn.

Deze verschillende informatie modules in het systeem zijn gelinkt aan elkaar maar hebben elk hun eigen toegang tot de databank. Voor een overzicht van de huidige publieke gegevens betreffende Personen, Instellingen en Projecten, gebruik deze links of de zoekfunctie links onder dit menu.

De ontwikkeling van deze databank is echter een lopend project, en de data-ingave is vermoedelijk niet volledig. Hierbij rekenen we op de feedback van onze gebruikers, om ons op de mogelijke fouten/lacunes te wijzen. Gelieve contact met ons op te nemen voor aanvullingen en verbeteringen.

Indien uw gegevens niet in onze databank zitten, maar u wel op de website zichtbaar wil zijn, graag de volgende formulieren downloaden, invullen en versturen naar info@mariene-biotechnologie.be.
  • Indien u gegevens wil indienen omtrent Personen en/of Instituten-Bedrijven: Download hier
  • Indien u gegevens wil indienen omtrent Projecten: Download hier