Meetings

 Op regelmatige tijdstippen zal het 'Mariene Biotechnologie Platform Vlaanderen' samenkomen.

 

Werkvergadering 3:  Infosessie 'Tweede oproep voor onderzoeksprojecten door het Marine Biotechnology ERA-NET'

second callDe derde vergadering van het Mariene Biotechnologie Platform Vlaanderen wordt georganiseerd door IWT – EWI – FWO – VLIZ met als doel om meer informatie te verstrekken over de tweede oproep voor onderzoeksprojecten door het Marine Biotechnology ERA-NET (ERA-MBT).

Dit ERA-NET van 19 partners uit 14 landen heeft een tweede oproep aangekondigd om ervoor te zorgen dat er samenwerkingsprojecten uitgevoerd kunnen worden over de landsgrenzen heen, tussen industriële partners en academische partners. Zowel het IWT als het FWO nemen deel aan deze oproep voor onderzoeksprojecten met als thema “Bioactive molecules from the marine environment – Biodiscovery”. De modaliteiten voor deelname vanuit Vlaanderen in deze oproep worden toegelicht op deze vergadering.

Plaats & Datum: Zaal 04.06., Virginie Lovelinggebouw (VAC Gent), Koningin Maria Hendrikaplein 70, 9000 Gent
18 januari 2016

Programma: klik hier...

Deelnemerslijst: klik hier...

Presentaties: klik hier...

Foto's: klik hier...

 


 

Werkvergadering 2:  Infosessie 'Eerste oproep voor onderzoeksprojecten door het Marine Biotechnology ERA-NET'

werkvergadering2.jpg

De tweede vergadering van het Mariene Biotechnologie Platform Vlaanderen wordt georganiseerd door IWT – VLIZ – EWI – FWO om meer informatie te geven over het ERA-NET project rond Mariene Biotech. Dit ERA-NET van 19 partners uit 14 landen heeft een eerste oproep aangekondigd om ervoor te zorgen dat er samenwerkingsprojecten uitgevoerd kunnen worden over de landsgrenzen heen, tussen industriële partners en academische partners. Zowel het IWT als het FWO nemen deel aan deze oproep voor onderzoeksprojecten. De modaliteiten voor deelname vanuit Vlaanderen in deze oproep worden toegelicht op deze vergadering.

 

Plaats & Datum: Ellipsgebouw, Koning Albert II-laan 35, 1030 Brussel  15 October 2014

Programma: klik hier...

Deelnemerslijst: klik hier...

Presentaties: klik hier...

Verslag: klik hier...

Foto's: klik hier...

 


 

Werkvergadering 1:  Mariene Biotechnologie in Vlaanderen

groepsfoto werkvergadering Gent Feb 2012Een aanzienlijk aantal wetenschappers en bedrijven zijn betrokken in verschillende aspecten van het mariene biotechnologisch onderzoek in Vlaanderen. Toch zijn deze activiteiten vaak niet duidelijk zichtbaar voor de buitenwereld. Om een beter overzicht te krijgen van mariene biotechnologie activiteiten in Vlaanderen werd een werkvergadering georganiseerd door het Departement voor Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI) en het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).

 

Plaats & Datum: UGent - Het Pand - Zaal Rector Blancquaert 1 Februari 2012

Programma: klik hier...

Deelnemerslijst: klik hier...

Presentaties: klik hier...

Verslag: klik hier...

Foto's: klik hier...