Draai deze zomer een maand lang mee als jobstudent op het VLIZ

De jobstudenten op het VLIZ anno 2019
VLIZ

Elk jaar rekruteert het VLIZ meerdere jobstudenten voor de zomermaanden juli, augustus of september. Voor de zomer van 2021 zijn we nog op zoek naar een aantal enthousiaste studenten met kennis van IT, videobewerking, journalistiek en taal- en letterkunde. Nog tot en met 15 juni 2021 kan je jouw kandidatuur indienen.

De volgende studentenjobs zijn nog vacant:

  • Jobstudent IT web developer: Je staat in voor het testen en ontwikkelen van een CRUD (create, read, update, delete) webapplicatie, voor het annoteren van taxonomische namen uit OBIS (www.obis.org) en WoRMS (www.marinespecies.org). Je werkt aan een API om de applicatie beschikbaar te maken voor machines
  • Jobstudent IT bij UNESCO/IOC Project Office for IODE: Je ondersteunt de verdere ontwikkeling van OceanExpert (www.oceanexpert.org), een gids voor marien en zoetwater professionals (databank, interface, API, etc..) en helpt deze applicaties functioneler en gebruiksvriendelijker te maken.
  • Jobstudent journalistieke videografie: Je neemt filmpjes op en bewerkt ze. Je stelt verhaallijnen en scenario’s voor de filmpjes op en interviewt betrokkenen. Een goede kennis van video-opname en –assemblage strekt tot aanbeveling.
  • Jobstudent archivering en hergebruik van duikbeelden: Je bekijkt en analyseert duikbeelden naar onderwaterfauna en –erfgoed. Kennis van basis videobewerking en/of databeheer en -archivering is een voordeel, maar geen must.
  • Jobstudent beleidsinformatie: je staat in voor de vertaling (Nederlands – Engels) van het Compendium voor Kust en Zee en de website niet-inheemse soorten in het Belgisch deel van de Noordzee en het Schelde-estuarium. Een goede beheersing van de Engelse taal strekt tot aanbeveling.

 

Wil je graag solliciteren op een van bovenstaande studentenjobs? Vul dan het online formulier in en bezorg ons je curriculum vitae, samen met een motivatiebrief, eventuele voorkeur voor periode en uit te voeren activiteit vóór zondag 16 juni 2021.

Je kan ons steeds contacteren op het nummer +32 (0)59 34 21 30.

Meer info over studentenjobs op het VLIZ

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!