VLIZ werft twee informatici aan

VLIZ werft aan
VLIZ | Decombel

Het VLIZ heeft twee openstaande vacatures voor informatici, of gelijkwaardige profielen door ervaring. Neem een kijkje in ons aanbod. En wie weet word je onze nieuwe collega!

Symfony PHP Analyst & Developer

De afdeling IT van het VLIZ zoekt voor een contract van onbepaalde duur een Symfony PHP Software Analyst en Developer die instaat voor de coördinatie en uitvoering van de analyse, uitwerking, ontwikkeling en basistesten van het informatiesysteem. De nieuwe werknemer houdt onze informatiesystemen mee operationeel en performant, en ontwikkelt services en webapplicaties om data vlot online beschikbaar te maken. Je bent tevens verantwoordelijk voor het "European Tracking Network" (ETN) datasysteem en aanverwante applicaties met als doel deze te optimaliseren en verder uit te breiden in het kader van nieuwe projecten. Solliciteren kan tot met 16 april 2023.

Cloud Data Engineer

De afdeling IT van het VLIZ zoekt voor een contract van onbepaalde duur een Cloud Data Engineer. Als meester-analist en ontwikkelaar ben jij de knappe kop die het "EU Public Infrastructure for the European DIgital Twin Ocean" (EDITO Infra) project opzet en ontwikkelt. Met jouw magische skills zorg je ervoor dat de infrastructuur als een geoliede machine werkt, zodat enorme hoeveelheden data kunnen worden verwerkt in een High Performance Computing omgeving. Het laat gebruikers toe eigen en publieke data te visualiseren en wetenschappelijke modellen te ontwikkelen. Solliciteren kan tot met 16 april 2023.

Naar de vacaturepagina op de VLIZ-website

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!