Werk jij deze zomer als jobstudent op het VLIZ?

Jobstudenten op het VLIZ anno 2022
VLIZ

Elk jaar rekruteert het VLIZ meerdere jobstudenten voor de zomermaanden juli, augustus of september. Voor de zomer van 2023 zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste studenten voor de verschillende afdelingen van het Vlaams Instituut voor de Zee. Geïnteresseerde studenten kunnen tot en met 16 april hun kandidatuur indienen via het online invulformulier. Half mei worden de vakantiejobs toegekend.

Meerdere studenten krijgen elke zomer de kans om gedurende één maand – tijdens de maanden juli, augustus of september – mee te werken aan diverse lopende projecten en nieuwe initiatieven van het VLIZ.

Het VLIZ biedt kandidaten aangename werkomstandigheden en een passende verloning. Van de geïnteresseerden wordt een open en dynamische ingesteldheid verwacht en een grote zin voor kwaliteit.

Kennis van de zee en/of van de mariene wetenschappen of van specifieke aspecten van databeheer of communicatie strekken tot de aanbeveling. Studenten van marien-gerelateerde opleidingen genieten een zekere voorkeur.

Wil je graag een maand lang meedraaien als jobstudent op het VLIZ? Vul dan het online formulier in en bezorg ons je curriculum vitae, samen met een motivatiebrief en eventuele voorkeur voor periode, uit te voeren activiteit of afdeling.

Solliciteer voor een studentenjob

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!