Vacatures op het VLIZ in oktober

Vacatures VLIZ in oktober
© VLIZ

Word jij een van onze nieuwe collega's? Ontdek de lopende vacatures bij de verschillende afdelingen van het Vlaams Instituut voor de Zee.

De nieuw opgerichte onderzoeksafdeling “Coastal Climate Change” en de onderzoeksgroep "Past, Present and Future Climate" is op zoek naar versterking. De kandidaat zal werken binnen het onderzoeksproject 'BERNARDO', een samenwerking tussen wetenschappers en industriële partners, dat wil bijdragen aan het dichten van de wereldwijde kenniskloof inzake de koolstofcyclus in kustzones. Het project focust op een testcase langs de kust van het Belgische deel van de Noordzee. Heb je een doctoraat in de natuurwetenschappen (natuurkunde, scheikunde, biologie, milieuwetenschappen, enz.), wiskunde of informatica en ben je enthousiast over big data-analyses, machine learning en remote sensing? Dan is deze job iets voor jou. Solliciteren kan tot met 24 november 2023.

Het VLIZ is op zoek naar een halftijdse HR-medewerker. Ben je een allround persoon met een grenzeloos enthousiasme? Ben jij een administratieve duizendpoot met een talent voor samenwerken? Heb jij sterke communicatieve vaardigheden en een “can do“ mindset? Dan ben jij de persoon die bij zal dragen in het succes van ons HR-team. Solliciteren kan tot met 12 november 2023.

Als sterk groeiende onderzoeksinstelling is het VLIZ op zoek naar een financieel medewerker projectadministratie. Ga je graag aan de slag met cijfers? Zoek je graag naar oplossingen samen met collega’s? Wil je graag je steentje bijdragen in de ondersteuning van de mariene wetenschappen? Dan is deze job iets voor jou. Solliciteren kan tot met 5 november 2023.

Ben jij gebeten door marien onderzoek en innovatie (O&I) en wil je graag een impact creëren bij professionele eindgebruikers uit de Blauwe Economie en het marien beleid? VLIZ is op zoek naar een Blue Innovation Officer inzake mariene milieuvervuiling en duurzame oplossingen om het bruisend team van de afdeling Beleid en Innovatie te versterken. Solliciteren kan tot met 5 november 2023.
 

Alle VLIZ-vacatures

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!