IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (1): toevoegen | toon Print deze pagina

one publication added to basket [234762]
Cuisine des ports Carnet III: De l'Île-d'Yeu à Saint-Jean-de-Luz
Lorfeuvre-Audabram, R. (2011). Cuisine des ports Carnet III: De l'Île-d'Yeu à Saint-Jean-de-Luz. Stéphane Bachès: Lyon. ISBN 978-2-35752-104-9. 76 pp.
Is gerelateerd aan:
Ezgulian, S. (2011). Cuisine des ports Carnet II: De Cancale à Nantes. Stéphane Bachès: Lyon. ISBN 978-2-35752-103-2. 78 pp., meer
Is gerelateerd aan:
Lorfeuvre-Audabram, R. (2011). Cuisine des ports Carnet IV: De Port-Vendres à Menton. Stéphane Bachès: Lyon. ISBN 978-2-35752-105-6. 80 pp., meer

Beschikbaar in  Auteur 
    VLIZ: Biological Resources RES.77 [105589]

Trefwoorden
    Cooking
    Food > Human food > Seafood
    ANE, France [Marine Regions]
    Marien/Kust
Author keywords
    Gastronomy

Auteur  Top 
  • Lorfeuvre-Audabram, R.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur