IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Pre rigor processing of wild caught farmed raised cod (Gadus morhua L.): effects on quality and shelf life
Tobiassen, T.; Akse, L.; Midling, K.Ø.; Aas, K.; Dahl, R.; Eilertsen, G. (2005). Pre rigor processing of wild caught farmed raised cod (Gadus morhua L.): effects on quality and shelf life, in: Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. pp. 49
In: (2005). Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. CLO-Gent, Sea Fisheries Department/RIVO: Ijmuiden. 141 pp., meer

Beschikbaar in  Auteurs 
Documenttype: Samenvatting

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Tobiassen, T.
  • Akse, L.
  • Midling, K.Ø.
  • Aas, K.
  • Dahl, R.
  • Eilertsen, G.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs