IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Vegetable oils in diets for fish: effects on freshness and flesh quality characteristics of salmon, trout, sea bream and sea bass
Rørå, M.; Bell, J.G.; Corraze, G.; Izquierdo, M.S.; Mourente, G.; Torstensen, B.; Rosenlund, G. (2005). Vegetable oils in diets for fish: effects on freshness and flesh quality characteristics of salmon, trout, sea bream and sea bass, in: Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. pp. 56
In: (2005). Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. CLO-Gent, Sea Fisheries Department/RIVO: Ijmuiden. 141 pp., meer

Beschikbaar in  Auteurs 
Documenttype: Samenvatting

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Rørå, M.
  • Bell, J.G.
  • Corraze, G.
  • Izquierdo, M.S.
  • Mourente, G.
  • Torstensen, B.
  • Rosenlund, G.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs