IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Sensorische beoordeling van de versheid van vis. Uitgebreide handleiding voor de vissector
Martinsdóttir, E.; Sveindóttir, K.; Luten, J.; Schelvis-Smit, R.; Hyldig, G. (2011). Sensorische beoordeling van de versheid van vis. Uitgebreide handleiding voor de vissector. QIM Eurofish: Norway. 49 pp.

Beschikbaar in  Auteurs 
Documenttype: Handboek -Handleiding

Trefwoorden
    Documents > Manuals
    Fish products
    Freshness
    Quality > Food quality
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Martinsdóttir, E.
  • Sveindóttir, K.
  • Luten, J., meer
  • Schelvis-Smit, R., meer
  • Hyldig, G.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs