Open Marien Archief | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

Open Marien Archief

Het Open Marien Archief van België (OMA) biedt vrije toegang tot de digitale publicaties over de Vlaamse kust en het Belgisch deel van de Noordzee, en alle andere mariene, estuariene en kustgebonden publicaties van Belgische auteurs en wetenschappers en van buitenlandse wetenschappers geaffilieerd aan een Belgische instelling.

Meer info

Nieuwe zoekopdracht
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Advances in the enrichment of rotifers and Artemia as food sources in marine larviculture
Léger, P.; Grymonpré, D.; Van Ballaer, E.; Sorgeloos, P. (1989). Advances in the enrichment of rotifers and Artemia as food sources in marine larviculture. Spec. Publ. Eur. Aquacult. Soc. 10: 141-142
In: Special Publication European Aquaculture Society. European Aquaculture Society: Bredene. ISSN 0774-0689, meer

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoorden
    Acids > Organic compounds > Organic acids > Fatty acids
    Aquatic organisms > Food organisms
    Cultures > Shellfish culture > Crustacean culture
    Cultures > Shellfish culture > Crustacean culture > Brine shrimp culture
    Nutritive value
    Artemia Leach, 1819 [WoRMS]; Rotifera [WoRMS]
    Marien

Auteurs  Top 
  • Léger, P.
  • Grymonpré, D.
  • Van Ballaer, E.
  • Sorgeloos, P., meer

Abstract
    A summary is given of experiments conducted regarding the enrichment of rotifers and Artemia for use as food sources marine larviculture, with particular reference to levels of omega 3-HUFA.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs