Op zoek naar een job in de mariene onderzoekswereld?

INBO vacature
INBO

Ben je op zoek naar een job in de mariene onderzoekswereld? Bekijk hier de vacatures die ons gemeld werden - bij VLIZ, INBO en Waterbouwkundig Laboratorium.

 • VLIZ werft aan: JavaScript Front-End Developer
  De IT-afdeling van het Vlaams Instituut voor de Zee is op zoek naar een BSc of MSc in de informatica- of computerwetenschappen voor de ontwikkeling van User Interface van informatiesystemen, met webapplicaties om gegevens eenvoudig toegankelijk en aanpasbaar te maken.  Je houdt ook een aantal informatiesystemen operationeel, bent verantwoordelijk voor het SoundLib datasysteem en aanverwante applicaties met als doel deze te optimaliseren en verder uit te breiden. Solliciteren kan tot en met 7 juli. 
   
 • INBO werft aan: onderzoeksmedewerker estuaria
  Het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek werft een onderzoeksmedewerker aan die veldwerk verricht langs Zeeschelde, IJzer en Zwin. Een goede fysieke conditie is nodig om je een weg te banen doorheen de schorren en slikken om stalen van bodemdieren, hyperbenthos, knijtenlarven, en opnames van vegetaties, ... te nemen. Je verwerkt de stalen in het labo. Je staat ook in voor een aantal praktische en logistieke taken die daaraan verbonden zijn.
  Solliciteren voor 17 juni.
   
 • INBO werft aan: onderzoeker estuaria / eco-geomorfoloog 
  De onderzoeker voert beleidsondersteunend onderzoek uit voor de waterwegbeheerder langsheen de Zeeschelde, Demer en Grensmaas/Gemeenschappelijke Maas. Voor een master in de geologie, geografie, (bio-)ingenieurswetenschappen, in de milieuwetenschappen of in de biologie met ervaring in het brede domein van eco-geomorfologie of hydromorfologie. Solliciteren kan tot en met 16 juni. 
   
 • INBO zoekt mewerker onderzoek naar effecten offshore structuren op zeevogels
  Het zeevogel-team van INBO heeft nood aan een extra medewerker voor onderzoek naar de effecten van offshore constructies zoals windmolens en platformen op zeevogels. Die dient in staat te zijn om zelfstandig de nodige statistische analyses uit te voeren en wetenschappelijke output te genereren. Solliciteren tot en met 13 juni. 
   
 • Waterbouwkundig Laboratorium zoekt een onderzoeker-ingenieur kust
  Je bent verantwoordelijk voor de methodiek in het onderzoek naar de veiligheid en bescherming van de Vlaamse kust tegen overstromingen bij stormvloed. Naast numerieke modellering (golfwerking, kustmorfologische processen), bestudeer je de randvoorwaarden van getij, golven en wind die in diverse projecten en kan je ingezet worden in het uitvoeren van schaalmodellering in de golfinstallaties (golftank, golfgoot). Solliciteren is mogelijk tot en met 7 juli. 

   

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!