IMIS | Flanders Marine Institute
 

Flanders Marine Institute

Platform for marine research

IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (0): add | show Print this page

Oostendse culinaire gastronomie (deel 2)
Van Daele, S. (2004). Oostendse culinaire gastronomie (deel 2). De Plate 33(2): 48-49
In: De Plate: Tijdschrift Heemkundige Kring "De Plate". Heemkundige Kring "De Plate": Oostende. ISSN 1373-0762, more
Continues:
Vandaele, S. (2004). De Oostendse culinaire gastronomie. De Plate 33(1): 6-8, more
Continued by:
Van Daele, S. (2004). Oostendse culinaire gastronomie (slot). De Plate 33(3): 76-79, more

Available in  Author 

Keywords
    BMK periode > Hedendaagse Tijd (1789-heden)
    BMK plaats > Oostende
    BMK thema > Sociale geschiedenis > Levensstandaard
    BMK thema > Sociale geschiedenis > Toerisme
    Marine

Author  Top 
  • Van Daele, S., more

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Author