IMIS | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Seafood. Kochbuch und Lexikon von Fisch und Meeresfrüchten
Bürgin, R.; Hofmann, H.; Lillelund, K.; Mosimann, A.; Terofal, F.; Teubner, C.; Türkay, M. (1998). Seafood. Kochbuch und Lexikon von Fisch und Meeresfrüchten. 9. Auflage 2007. Teubner Edition: München. ISBN 978-3-7742-4183-1. 448 pp.

Beschikbaar in  Auteurs 
    VLIZ: Biological Resources RES.98 [123980]

Trefwoorden
    Seafood products
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Bürgin, R.
  • Hofmann, H.
  • Lillelund, K.
  • Mosimann, A.
  • Terofal, F.
  • Teubner, C.
  • Türkay, M., meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs