Werken bij VLIZ

Oceanografie neemt wereldwijd een hoge vlucht. Nu UNESCO 2021-2030 heeft uitgeroepen tot decennium van de oceaan, zal het belang van de oceaan toenemen en zijn unieke rol in kaart worden gebracht. Ben je gepassioneerd door marien onderzoek en innovatie? Ben je bereid om in een internationale context te werken? Versterk dan deze boeiende organisatie in expansie met jouw expertise!  

VLIZ werkt volgens vier kernwaarden: enthousiaste betrokkenheid, open dienstbaarheid, uitmuntende professionaliteit en integriteit. We streven naar een goede work-life balans en naar een duurzame tewerkstelling. 

Het VLIZ draagt gelijke kansen en diversiteit hoog in het vaandel. Je wordt aangeworven op basis van competenties. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht geslacht, geloof, huidskleur, leeftijd, seksuele voorkeur of handicap. We staan open voor specifieke behoeftes van medewerkers op de werkvloer zodat ze hun talenten zonder beperkingen kunnen inzetten. We sluiten alle bias uit bij de rekrutering om alle kandidaten gelijke kansen te geven. Het VLIZ honoreert relevante ervaring.

 

Meer over onze waarden

VLIZ achter de schermen

 

Het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s met expertises zoals: 

  • Master of PHD diploma in wetenschappen, toegepaste wetenschappen, ingenieurswetenschappen of milieuwetenschappen
  • Internationale mariene opleidingen zoals IMBRSea, Oceans & Lakes, TROPIMUNDO
  • Administratieve profielen voor financiën, HR, projectbeheer
  • Bachelor- of masterdiploma in computerwetenschappen, bio-informatica of gelijkwaardig door ervaring
  • Bachelor- of masterdiploma industriële wetenschappen, of gelijkwaardig door ervaring (elektromechanica, elektronica,...)
  • Het VLIZ publiceert alle open vacatures op de pagina Vacatures. Het is helaas niet mogelijk om in te gaan op spontane sollicitaties