IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Evaluation of the direct thiobarbituric acid extraction method for determining oxidative rancidity in mackerel (Scomber scombrus L.)
Vyncke, W. (1975). Evaluation of the direct thiobarbituric acid extraction method for determining oxidative rancidity in mackerel (Scomber scombrus L.). Fet. Seif. Anstr. Ernährungsindustrie 77(6): 239-240. https://dx.doi.org/10.1002/lipi.19750770610
In: Fette, Seifen, Anstrichmittel. Die Ernährungsindustrie. Industrieverlach von Hernhaussen: Hamburg. ISSN 0343-9704, meer

Beschikbaar in  Auteur 

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteur  Top 

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur