IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (2): toevoegen | toon Print deze pagina

one publication added to basket [241996]
Shellfish chemical poisoning
Llewellyn, L.E. (2001). Shellfish chemical poisoning, in: Hui, Y.H. et al. (Ed.) Foodborne disease handbook: 4. Seafood and environmental toxins. pp. 77-108
In: Hui, Y.H.; Kitts, D.; Stansfield, P.S. (Ed.) (2001). Foodborne disease handbook: 4. Seafood and environmental toxins. Second edition, revised and expanded. Marcel Dekker: New York. ISBN 0-8247-0344-8. xviii, 660 pp. https://dx.doi.org/10.1201/9781351072113, meer

Beschikbaar in  Auteur 

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteur  Top 
  • Llewellyn, L.E.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur